DOEL SUMBANG


Gog Gog Lyrics

ting harewas ngaromongkeun
dunungan
ngagogoreng nepi ka bebeakan
abang gogog
teu nyaho ditambah wadi
nyatu kurang gogog ngagaik
nyatu cukup angger babaung
si dunungan liereun sirahna
nenjo polah gogog kukutanana
diukut kumaha di piceun teu tega
da kaasuh ti kirikna
diukut kumaha di piceun teu tega
teu kuat ku babaungna
na ngogogog namina gogog
nu ngagaik namina gogog
nu babaung namina gogog
anu goreng hate
gogog keneh!
h_ardiyanto@usa.net

Watch Doel Sumbang Gog Gog video
Hottest Lyrics with Videos
cba962175b2b3964f59367edcaa85dd9

check amazon for Gog Gog mp3 download
browse other artists under D:D2D3D4D5D6D7D8D9D10

Official lyrics by

Rate Gog Gog by Doel Sumbang (current rating: 7.25)
12345678910
Meaning to "Gog Gog" song lyrics
captcha
Characters count : / 50