DOEL SUMBANG


Sisi Laut Pangandaran Lyrics

Harita basa usum halodo panjang
Calik paduduaan
Dina samak salambar
Hmmm.. saksina bulan anu sapotong
Hmmm.. saksina bentang anu baranang
Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah
Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan
Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah
Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan
Sisi laut Pangandaran?
Tina ati pada pada kedal jangji
Urang silih asuh silih asih silih jadi
Deg ngadegkeun arti asih saenyana
Deg ngadegkeun arti deudeuh saenyana
Ulah dugika rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah
Sisi laut Pangandaran?
Reup dicanggreud hate geus pageuh kabeungkeut
Sisi laut Pangandaran?
Reup dicangkrem beuki rapet beuki deudeuh
Sisi laut Pangandaran?..

Watch Doel Sumbang Sisi Laut Pangandaran video
Hottest Lyrics with Videos
7a099a4d6a7faf26c3698abfefc8cb22

check amazon for Sisi Laut Pangandaran mp3 download
browse other artists under D:D2D3D4D5D6D7D8D9D10
Songwriter(s): Doel Sumbang

Official lyrics by

Rate Sisi Laut Pangandaran by Doel Sumbang (current rating: N/A)
12345678910
Meaning to "Sisi Laut Pangandaran" song lyrics
captcha
Characters count : / 50