DOEL SUMBANG


Bulan Batu Hiu Lyrics

tinggal sapasi sesa purnama kamari
di dieu duaan
suka bungah
segala rasa dibedah
bulan nu ngagantung dilangit batu hiu
tinggal sapasi sesa purnama lamari
sa niat sa jangji
sahidup samati
moal khianat
insya Allah moal pegat
dina ruang hate
nu aya ukur salira
dina ruang hate
pasti ngan aya ukur salira
bulan dilangit batu hiu
sesa purnama kamari
bulan sepeuting nyaksi
nyepeng rusiah moal betus
pasti

Correct these lyrics

Watch Doel Sumbang Bulan Batu Hiu video
Hottest Lyrics with Videos
884d91a8f3f1fad3bd0a1d00b03efdad

check amazon for Bulan Batu Hiu mp3 download

Rate Bulan Batu Hiu by Doel Sumbang (current rating: N/A)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Meaning to "Bulan Batu Hiu" song lyrics no entries yet
required
capthca required

Characters count
: min. 50 characters