DOEL SUMBANG


Nini Nini Luar Nagri Lyrics

Nini nini peot geus gomplok ku huis
Siga budak anu murag bulu bitis
Unggal poe gawe ngador jeung ngageulis
Pake bedak pake lipstik
Pake shadow rambut palsu
Siga jurig tangkal waru
Make baju necis hayang jiga artis
Ucad aced hayang jiga peragawati
Sura seuri huntu tinggal tilu siki
Calangapna gede teuing
Nepikeun ka asup angin
Mindeng pisan kabesekan
Nangkring di jalan tikungan
Ngaheureuyan budak bujang
Poho umur poho incu
Asa aing geulis keneh
Sura seuri
Tual toel
Gura gero
Kucap kiceup
Umat imut
Gutak gitek
Gubay geboy
Ucad aced
Asa kewes
Cumentil leuwih ti hostes
-Chommar, Ipiet, Ira, Hani-

Correct these lyrics

Hottest Lyrics with Videos
5c07d39e6cf87a912b530ac5e2e319f6

check amazon for Nini Nini Luar Nagri mp3 download

Rate Nini Nini Luar Nagri by Doel Sumbang (current rating: 10)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Meaning to "Nini Nini Luar Nagri" song lyrics no entries yet
required
capthca required

Characters count
: min. 50 characters