DOEL SUMBANG


Jol Lyrics

anjeun datang deui
sanggeus sabaraha kali
ngahianat
nganyeyeri
torojol jol
anjeun datang deui
jol
anjeun datang deui
kuaneh naha kuring beut lengle
hararese
nutup hate
torojol jol jol
anjeun datang deui
kukuring ditutup ku anjeun dibuka
tutup buka rusak engselna
kukuring ditutup kuanjeun dibuka
tutup buka leungit koncina
kukuring ditutup kuanjen dibuka
tutup buka lesot tolakna
kukuring ditutup kuanjen dibuka
tungtung namah panto muka salina
jol
anjeun datang deui
kungsi ngahianat kungsi
kuring lengle eleh deui
daek deui popo poek kana kanyeri
h_ardiyanto@usa.net

Watch Doel Sumbang Jol video
Hottest Lyrics with Videos
9b5303947ef132cff682c455ed849021

check amazon for Jol mp3 download
browse other artists under D:D2D3D4D5D6D7D8D9D10
Songwriter(s): DOEL SUMBANG

Official lyrics by

Rate Jol by Doel Sumbang (current rating: 7.33)
12345678910
Meaning to "Jol" song lyrics
captcha
Characters count : / 50