Top Flori Mumajesi Albums
click on the album covers to see flori mumajesi lyrics inside the album
Detaj
Detaj
[2011]
Duets & Collaborations (3)
Related Information for Flori Mumajesi
Datelindja 23 Gusht 1982, Tirane.Pa treguar se eshte i famshem, di te deshmoje se eshte i gjithanshem…. Nuk eshte nga ata qe kenaqet me pak. I intereson vetem te mesoje dhe duket qe ka mesuar shume, por ka akoma rruge. Ka nuhatur eren e suksesit dhe ka zbuluar marifetin per te qene i pelqyer. Flori nuk jep receta suksesi!Ka provuar te prezantoje dhe ia ka dale me se miri, ka guxuar te beje humor dhe ia ka arritur, pa folur pastaj per muziken, aty po qe eshte ne toke te forte. Pertej te qenit kengetar, nen thonj ka dhuntine e te berit muzike.... read more
Latest Posts