JOE FLIZZOW


Satu Kali Lyrics

Ada hari lu, ada hari gua
Tapi hari ni
Hari gua, heh
Gua nak lu dengar, sekali je
Satu kali
Boleh?
Satu kali untuk mata yang memerhati
Dua kali untuk mereka yang tak puas hati
Tiga kali mereka tidak buat apa
Empat kali aku masih berdiri saja
Satu kali untuk budak budak bawah blok
Dua kali untuk budak budak bawah glock
Tiga kali mereka masih run from the cops
Empat kali mereka masih dont give a
Fakta
Ramai MC luar sana yang sampah
Semua aku sapu
Fakta
Lirik semua fiksyen semata mata
Nak buat lagu
Okey kau buat lagu
Aku nak buat sejarah
Kau buat bising
Kami bikin khazanah
Kau buat VISA debit kad
Aku buat VISA pelawat
Tanya semua kedutaan
Tanya semua pegawai
Aku masih berjalan mencari informasi
Gelar ku Optimus Prime
Sentiasa transformasi
Suara generasi
Enlock temu dipintal
Puisi ku lirikal
Perkuatkan yang spiritual
Kalau panjang umur
Sampai ketua aku sopan
Always nice in the mic
Champion is johan
Enjin mereka kuasa kuda
Kuda aku trojan
Kepala aku Bugis
Raja ku nakhoda
Satu kali untuk mata yang memerhati
Dua kali untuk mereka yang tak puas hati
Tiga kali mereka tidak buat apa
Empat kali aku masih berdiri saja
Satu kali untuk budak budak bawah blok
Dua kali untuk budak budak bawah glock
Tiga kali mereka masih run from the cops
Empat kali mereka masih dont give a
Faktor faktor
Aktor aktor
Ini semua kerna lirikal embargo
Tidak kenal Biggie
Tak kenal 2pac Shakur
Tak pernah dengar Rakim
Wutang De la Soul
Untuk KL aku berlari run
DMC Champions
Pindah ke JB dan
Well make some noise down south
and tables out
Mana kaset lama dan piring hitam disimpan
One, two
Satu dua tiga, element empat
Hip Hop tidak mati cuma dia kurang sihat
Dan memang benar peminat yang ada ubat
Jadi dalami seni ini sebelum ia terlambat
Jangan biar media massa meracuni minda
Ambil yang jernih keruh jangan disimpan
Jangan sesekali tertipu dengan penampilan
Kemahiran programming mereka bisa menjahilkan
Satu kali untuk mata yang memerhati
Dua kali untuk mereka yang tak puas hati
Tiga kali mereka tidak buat apa
Empat kali aku masih berdiri saja
Satu kali untuk budak budak bawah blok
Dua kali untuk budak budak bawah glock
Tiga kali mereka masih run from the cops
Empat kali mereka masih dont give a
Dont give a give a
Fakta
Dont give a give a
Faktor
They dont give a give a
dont give a give a
They dont give a give a
Fakta
They dont give a give a
Faktor
They dont give a give a
Fakta
They dont give a give a
dont give a give a
They dont give a give a
Dah
Okey lu dah dengar
Wa dah cakap
Dunia ni ada undang undang ada peraturan
Ada tradisi dan ada adat
Jadi lu kena ada cara
dont give a give a
Fakta
uh, faktor
Mereka tidak memberi sebab
Apabila membuat apa yang mereka buat
Jadi, biar mereka buat mereka
Dan kita buat kita
Right?
FLIZZ
Hey y'all always good?
47500
We out
Peace

Correct these lyrics

Watch Joe Flizzow Satu Kali video
Hottest Lyrics with Videos
38250484c8ee4744422bf2ad177b0a6d

check amazon for Satu Kali mp3 download
these lyrics are submitted by musixmatch3

Songwriter(s): Joe Flizzow
Record Label(s): 2013 SONY MUSIC ENTERTAINMENT MALAYSIA SDN BHD Kartel Industries Sdn Bhd
Official lyrics by

Rate Satu Kali by Joe Flizzow (current rating: N/A)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Meaning to "Satu Kali" song lyrics no entries yet
required
capthca required

Characters count
: min. 50 characters