DIDI KEMPOT


Jambu Alas Lyrics

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih, kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone

Sayange wes nduwe bojo
Nanging aku, aku wes kadung tresno
Nelongso rasaneng ati
Yen aku ra klakon melu nduweni

Reff:
Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning batin
Yen kula tidak dikawin
Tekade ngati
Ora bakal luruh ganti
Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng-bareng dilakoni

Jambu alas nduk
Manis rasane
Snajan tilas
Tak enteni rondhone

Correct these lyrics

Watch Didi Kempot Jambu Alas video
Hottest Lyrics with Videos
84fb724b4e49f515610b423feca228bd

check amazon for Jambu Alas mp3 download
these lyrics are submitted by BURKUL4

Record Label(s): 2012 Bragiri Record
Official lyrics by

Rate Jambu Alas by Didi Kempot (current rating: N/A)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Meaning to "Jambu Alas" song lyrics no entries yet
required
capthca required

Characters count
: min. 50 characters