RASMUS SEEBACH


Venner Lyrics

Hey du, hvad tænker du på
når jeg går ud af din dør?
Jeg siger farvel og du spiller ligeglad.
Du siger vi hygger os bare, hvis det er alt hvad vi gør, hvorfor tager du så min hånd når vi går ned ad gaden (går ned af gaden)
Jeg er klar til mere, men du er ikke så sikker åh, siger at vi skal tage det med ro.
Hvis du bare vil være venner, er det da cool med mig. Der er mennesker der venter hele livet på at føle som du og jeg, men hvorfor skulle man også være lykkelige? Det er nærmest spild af tid. Selvom verden går i stå og engle synger, stjerne falder ned. Hvergang vi ligger i min seng men lad os da bare være venner.
Dy dy dy dy dy dy dy venner dy dy dy dy dy dy dy
Du siger til dig selv du aldrig skulle såres igen for du har fået dit hjerte knust for mange gange (for mange gange). Jeg ved du har en fortid, det har vi begge to, men lad det nu ikke stå i vejen, for det vi har lige - nu se nu smiler du.
Jeg er klar til mere, men du er ikke så sikker åh, siger at vi skal tage det med ro.
Hvis du bare vil være venner, er det da cool med mig. Der er mennesker der venter hele livet på at føle som du og jeg, men hvorfor skulle man også være lykkelige? Det er nærmest spild af tid. Selvom verden går i stå og engle synger, stjerne falder ned. Hvergang vi ligger i min seng, men lad os da bare være venner.
Dy dy dy dy dy dy dy venner dy dy dy dy dy dy dy dy
Kan du ikke slev se det, hvor dumt det er hvor dumt det er kan du ikke selv se det, kan du ikke selv se det hvor dumt det er.
Det er usandsynligt, utænkeligt, ja nærmest helt umuligt at møde nogen man passer med på den her kolde planet. Jeg mener vi er ca. 7 mia. du kan godt se det, det er temmelig uoverskueligt, så lad os nu holde fast i det her før det er for sent.
Med mindre du selvfølgeligbare vil være VENNER!! For så er det cool med mig. Der er mennesker der venter hele livet på at føle som du og jeg, men hvorfor skulle man også være lykkelige? Det er nærmest spild af tid. Selvom verden går i stå og engle synger, stjerne falder ned. Hvergang vi ligger i min seng men lad os da bare være venner.
Dy dy dy dy dy dy dy venner dy dy dy dy dy dy dy dy
Kan du ikke slev se det, hvor dumt det er hvor dumt det er kan du ikke selv se det, kan du ikke selv se det hvor dumt det er.
Vil du virkelig bare være venner?

Correct these lyrics

Watch Rasmus Seebach Venner video
Hottest Lyrics with Videos
a6d587cc03b3327d574f8ad3473f565c

check amazon for Venner mp3 download
these lyrics are submitted by musixmatch2

Songwriter(s): Nicolai Seebach, Lars Ankerstjerne, Rasmus Seebach
Publisher(s): Sony/ATV Music Publishing (Scandinavia) Kb
Record Label(s): 2013 ArtPeople
Official lyrics by

Rate Venner by Rasmus Seebach (current rating: N/A)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Meaning to "Venner" song lyrics no entries yet
required
capthca required

Characters count
: min. 50 characters