Top Blero Albums
click on the album covers to see the lyrics inside the album
Fiksimi Im
Fiksimi Im
[2013]
Tara
Tara
[2010]
Related Information for Blero» Blero (Blerim Muharremi) - Albanian Pop & RNB Singeero e pershkruan veten si njeri te thjeshte dhe mjaft romantik.Se pari u be i njohur nga dueti me Memli Krasniqin ne kengen “Kthehu”.Ne vitin 2004 ka realizuar albumin e titulluar “Hapi i pare”. Thote se per albumin e pare ka punuar 5-6 vjet, por ia ka vlejtur puna. “Eshte nje album origjinal, kenget jane te punuara te produksioni i cili per shume cka nuk do te plasonte kenge te vjedhura”.
» We present 2 different Blero lyrics and remixes all listed in alphabetical order. Besides Blero song lyrics you can also browse Blero images/album covers. You can choose to translate lyrics to Blero to different languages as well. Please feel free to submit corrections you have for Blero songs and comments you have for meaning to Blero lyrics