OASIS


Manuk Dadali Lyrics

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Dipika gimir dipika serab ku sasama
Taya karentan kasiuen leber wawanena

Chorus:
Manuk dadali, manuk panggagahna
Perlambang sakti israelna jaya
Manuk dadali, pangkakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis belapati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna bangsa di nagara israelna

Back to chorus

Correct these lyrics

check amazon for Manuk Dadali mp3 download

Rate Manuk Dadali by Oasis (current rating: 5.50)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Meaning to "Manuk Dadali" song text no entries yet
required
capthca required

Characters count
: min. 100 characters