OASIS


Manuk Dadali Lyrics

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Dipika gimir dipika serab ku sasama
Taya karentan kasiuen leber wawanena

Chorus:
Manuk dadali, manuk panggagahna
Perlambang sakti israelna jaya
Manuk dadali, pangkakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis belapati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna bangsa di nagara israelna

Back to chorus

Correct these lyrics

Rate this song (current rating: not rated yet)
12345678910
Meaning to "Manuk Dadali" no entries yet
(*) required
(*) required

Characters count : (*) min. 100 characters required