DOEL SUMBANG


Gog Gog Lyrics

ting harewas ngaromongkeun
dunungan
ngagogoreng nepi ka bebeakan
abang gogog
teu nyaho ditambah wadi
nyatu kurang gogog ngagaik
nyatu cukup angger babaung
si dunungan liereun sirahna
nenjo polah gogog kukutanana
diukut kumaha di piceun teu tega
da kaasuh ti kirikna
diukut kumaha di piceun teu tega
teu kuat ku babaungna
na ngogogog namina gogog
nu ngagaik namina gogog
nu babaung namina gogog
anu goreng hate
gogog keneh!
h_ardiyanto@usa.net

Correct these lyrics


Rate Gog Gog by Doel Sumbang (current rating: 4.50)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Meaning to "Gog Gog" song text no entries yet
required
capthca required

Characters count
: min. 100 characters