Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging
Related Doel Sumbang Links Doel Sumbang Awewe Sapi Daging

DOEL SUMBANG


Awewe Sapi Daging Lyrics

ngaku manusia modern
berkarier penuh obsesi
hayang jadi lalaki
jaman emansipasi
bari manehna teu ngarti
bisnis beurang peuting
bisnis naon duka teh teing
salaki di imah
ngajaga tulak panto
budak diasuh
cukup ku suster jeung babu
hayang mobil mewah ngabelaan jadi runtah
ngarepkeun ti salaki duitna teu cukup wae
emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
padahal hadiah ti rupa-rupa buaya
awewe nu kieu lain awewe modern
tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
menang maju teu meunang jadi lalaki
montong ngawalan kodrat
bisi ngadon jadi bejad
h_ardiyanto@usa.net

Rate this song (current rating: not rated yet)
12345678910
Meaning to "Awewe Sapi Daging" no entries yet
(*) required
(*) required

Characters count : (*) min. 100 characters required