Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging

DOEL SUMBANG


Awewe Sapi Daging Lyrics

ngaku manusia modern
berkarier penuh obsesi
hayang jadi lalaki
jaman emansipasi
bari manehna teu ngarti
bisnis beurang peuting
bisnis naon duka teh teing
salaki di imah
ngajaga tulak panto
budak diasuh
cukup ku suster jeung babu
hayang mobil mewah ngabelaan jadi runtah
ngarepkeun ti salaki duitna teu cukup wae
emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
padahal hadiah ti rupa-rupa buaya
awewe nu kieu lain awewe modern
tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
menang maju teu meunang jadi lalaki
montong ngawalan kodrat
bisi ngadon jadi bejad
h_ardiyanto@usa.net

Correct these lyrics

Watch Doel Sumbang Awewe Sapi Daging video
Rate Awewe Sapi Daging by Doel Sumbang (current rating: N/A)
12345678910
Meaning to "Awewe Sapi Daging" song text no entries yet
(*) required
capthca (*) required

Characters count : (*) min. 100 characters required