Doel Sumbang - Ai
Related Doel Sumbang Links Ai video Doel Sumbang twitter

DOEL SUMBANG


Ai Lyrics

Arek mungkir euweuh alesan keur mungkir
Asep endag ku Ai
Hese bohong rumasa teu bisa bohong
Asep oleng ku Ai
Ayeuna sisiga nu kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Lieur ku Ai
Kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Gelo ku Ai
Samara sasamar polah
Teu bisa dipapaleutkeun
Teu bisa dibebenjokeun
Nu aya dina lamunan beurang peuting
Ukur Ai
Rumasa teu bisa mungkir
Asep oyag-oyagan ku Ai
Rumasa teu bisa bohong
Asep eundeug-eundeugan ku Ai
Tue bisa mungkir jeung bohong
Nu aya dina hate Asep ngan ukur Ai

Correct these lyrics


Watch Doel Sumbang Ai video
Watch Video
Rate Ai by Doel Sumbang (current rating: 2.64)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Meaning to "Ai" song text no entries yet
required
capthca required

Characters count
: min. 100 characters