Doel Sumbang - Ah Hoream
Related Doel Sumbang Links Doel Sumbang

DOEL SUMBANG


Ah Hoream Lyrics

dewek mah moal rek pipilueun
komo ukur neangan kode
ngadon mumuja nu hanteu hanteu
nepi ka sagala digade gade
kusabab masang kalaut bae
euweuh dina sajarahna
jalma jegud tina buntut
nu puguh mah ngadon kutud
sangsara neureuyan hitut
lieuk euweuh ragap taya
hayang masang beak modal
tungtungna jadi teu eling
barang tatangga ge dipaling
h_ardiyanto@usa.net

Rate this song (current rating: not rated yet)
12345678910
Meaning to "Ah Hoream" no entries yet
(*) required
(*) required

Characters count : (*) min. 100 characters required